FORUMMAD.MYBB.RU

Объявление

FORUMUMUZDA AKTIV OLAN ISTIFADƏCILƏR STATUS ALACAQLAR...

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » FORUMMAD.MYBB.RU » Mövzulara baxis » Sevgi hekayemiz ..

Sevgi hekayemiz ..

Сообщений 1 страница 7 из 7

1

Sevirəm səni ! Deyim niyə ? Hər səhər duranda sənin adın gəlir dilimə !
Hər düşünüb xəyallara dalanda , sənin xəyalın gəlir gözümün önünə..
Hardasa gözel bir musiqi dinləyənda elə bilirəmki sanki bizimçün ifa olunur həmin musiqi ! Gecə yatanda səhər əlini tutmaq ümidi ilə yatıram.Gece yuxuma gələcəyini bilərək yatıram.Səhər sənə qovuşmaq diləyi ilə yatıram.
Gülüşünü sevirəm.
Sən güləndə elə bilki bütün dünyanı mənə hədiyyə verirlər.
Səni sən olduğun üçün sevirəm.
Sənsiz yaşaya bilmərəm.
Çünki sən mənim sevdiyimsən.
Yalnız qalmağımı sevirəm ama.
Niyə mi ?
Çünki yalnız qalanda yalnızlıqda səni xatırladır mənə !
Səni xatırlatdığı üçün Sənsizliyidə sevirem !
Bilməlisənki hər an yanımdasan.Səni hiss etməyim,görməyim üçün səni bir anlıq düşünməm bəs edir mənimçün.
Səni sevirem!
Niyə mi ,
Bir tək sən öyrətdin mənə, Sevgi uğruna göz yaşı tökməyi !
Canından keçməyi ...   

Отредактировано Turist_ati (2010-04-18 19:01:56)

0

2

Səni sən olduğun üçün sevirəm.

Bu sözləri çox demişəm

0

3

bizim sevgi hekayemiz maraqli baslamisidr...demli bəlkədə həyatdan bezdiyim an onunla rastlasdim mən...çox qeribedi idi ilk gunden ele idikki ele bir illerdir tanisiq amma bele deyil..bir birimize çox isindik...elə ureyimd esozlerim var idiki heçkimə deyə bilmirdim məhz ona deyirdim....düzdür şıltaqam ureyimden kecen her seyi deyirdim fkirlesib hecne demirdim...heyatimd ailk olgan idi ki bu qeder baglandim sevdim onu..ilk sevdiyim idi...hemise mene sual verend eniye mehz meni secmisen cvaba verirdim ki sen tamam ayrisan  her menada ..aramiz çox yaxsi idi..herden kusurduk dalasirdiq amma 10degige kece kimi yaddan cixirdi çunki semimi idi aramiz..mehriban idik ...amma nes ecatmirdi bizde ele bil...o mənə inanrıdı məndə ona...inam esas isi..amma bir vaxt geldiki o çox seyi sehv anlayirdi..realligi essas tutçurdu....duzdu nete girirdik danisirdiq amma onun ucun ele bil virtual esas idi ele bil virtual ile evlenecek..defelerle dedimki esas realligdir realligda haminin yanind aalni acigam ..amma o bunu basa dusmek istemirdi ...hemd esonuncu defe çox xetrime deydi menim...amma boş verdim keçdi..ureyimd eqalib...ne o zneg edir ned emen ona...sadece bir sey demek isteyriem ....duzdur oxumuyacag bunları amma ürəyimi boşaldıram...seni sen oldugun ucun sevmisdim...menim ucun sevgi gorusmekden danismagdan ibaret deyil idi o menim ureyimd egizli idi..menim ucuns evgi dilde sevirem demek deyil idi....amma sen hiss eliye bilmirdim..sadece sen virtuali esas tutdun amma çox heyif..menle xosbex olacaqdin reallda ise 2miz dunyanin xosbexti olardiq amma sen qacdin menden ..bilirem sende pis olmusan menden pisem indi....gununm aglamaqla kecir..amma ne çare ne çaree.....çox şeyi demişəm sənə...amma günahıma girdin sən mənim..buna görə pisem niye axi..niye????belke gunah mend eolub semimiliyimde?yalanci olsaydim qedrimi bilerdin he????eh ureyim doludur doludur...bu qeder ..men itirsem bele bilki sende çox şey itirdin....buda menim sevgi hekayem..bugunde getdi bele....

0

4

bu  sozlerinizle  , xanim  ele  bil ozumu   tesvir  etdim..  hal-hazirda  men  de   cox  pis  veziyyetdeyem  ..  o  yanimda  idi   ele  bilirdim  bu  hemise  bele  olacaq  .  ancaq  birce  sehv   onu   itirmeyime  sebeb oldu,,  indi  anladim  ki  , onsuz  ne  virtual,ne  de  ki   real   maraqli  deyil  menim   ucun ..   hazirda   onunla   kecirtiyim   o  sirin   xatirelerle   yasayiram  ..  virtualda   onunla  qarsilasiram  ancaq  aramizda  sanki   daglar   dayanibdir  ...

0

5

SiZ yazdınız mən də yazım sevgi hekayəmi.Mən birini çox sevirəm.Artıq neçə aylardır bu belədi.Amma ona deyə bilmirəm.Bizimki də elə virtuala bənzəyir.Əvvəllər elə də isinə bilmirdim ona.Amma o çox fərqlidi.Öz savadı,dünyagörüşü ilə.Əvvllər yalnız uzaqdan və ya bir-birimizə salam verib adnışırdıq oturub.Amma o nəsə fərqli idi hamıya.Danışanda gözünün içinə baxa bilmirdim.Elə indi də baxa bilmirəm.Nəsə fərqlilik var idi onda.Əvvəllər onu tanıyanda şən adam idi.Sonra isə ciddi olmuşdu.Çünki günün çox vaxtı universitetdə və başqa ictimai yerlərdə qabaq-qabağa çox gəlirdik.İndi o mənə daha yaxındı.Amma bilmirəm bunu hiss edir ya yox.Mən bir az çətin ifadə edirəm hisslərimi.Yəqin ki bir gün anlada biləcəm.Qızlarda oğlanlarda olduğu kimi deyil.Hissimizi açıb demək çox çətindi.Əvvəllər demişdim ki sevməyəcəm.Amma sevginin özü gəlib məni əsir etdi.Mənə çox maraqlıdı admin bəyimizin sevgi hekayəsi.Onun da sevgi hekayəsini oxumaq istərdim.Bu barədə çox qapalı adamdı.Nə hiss etdiyini heç vaxt heç kimə bildirmir.Heç vaxt heç kimə demir.Admin xahiş edirəm əgər bu yazımı görsəniz siz də yazın öz hekayənizi.Amma deməyin ki yoxdu :love:

0

6

Kimdirsə o sevdiyin oğlan onunbla sənə xoşbəxtlik arzu edirəm.Amma bilmək istərdim kimdi.De mənə.Güvənə bilərsən :x  Səmimi sözlərinə görə sağ ol Pretty.Sevgi hekayəm isə artıq yox kimi olub.Düzdü var idi.Amma indi yoxdu.Əvvəl bal kimi şirin idi artıq acı bibər kimi acılaşıb mənim üçün.Sadəcə 1 söz deyim.Əsl ürəkdən sevən hər şeyə razı olar sevgisinə görə.Əgər sonda gözəl həyat varsa mübarizə aparmağa dfəyər.Necə deyərlər yaşandı...

0

7

Tam səmimi deyirəm sən ən yaxşılara layiq insansan.Məncə mən səni yaxşı tanıyıram.Çünki ünsiyyət qurduğum adama çox diqqət verənəm.Düzü qarışmaq istəməzdim sənin şəxsi həyatına amma onu tərk etmək üçün yəqin əsaslı səbəbin olub.Səni tanıdığım qədər çox müalim qayğıkeş adamsan.Çünki mən sənin gözündə onları görmüşəm.Sadəcə deyim ki sən yox həmin o insan itirdi.Sənin kimi anlayışlı,səmimi,etikalı oğlan düzü tanımıram..Çox gözəl ürəyin var sənin.İnanıram ki gələcəkdə də səndən super ailə başçısı çıxar.Allah köməyin olsun.Facebookda axşamlar oluram istəsən gəl dərdləşək.Çoxdandı heç bura da daxil olmursan öz forumuna.Sən güclüsən inanıram ki o gülüşünü,şirin isti təbəssümünü yenidən bərpa edəcəyik.Görüşərik inşallah...

Отредактировано Whatever_Pretty (2010-05-09 19:08:05)

0

Вы здесь » FORUMMAD.MYBB.RU » Mövzulara baxis » Sevgi hekayemiz ..